Privatumo politika

Šioje privatumo politikoje galite susipažinti su savo teisėmis bei informacija apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą.

Kauno reklama UAB tvarkydama asmens duomenis, vadovaujasi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme įtvirtintais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir kitais teisės aktais, susijusiais su asmens duomenų apsauga, nuo 2018 m. gegužės 25 d. – Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo).

Kas mes esame?

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra UAB Kauno reklama, juridinio asmens kodas 300601961, adresas Drobės g. 62, 45181 Kaunas. Kontaktinis telefonas +370 684 77878, el. pašto adresas: info@kaunoreklama.lt

Kokius asmeninius duomenis mes renkame ir kodėl tai darome

Mes renkame ir tvarkome tik adekvačius ir tinkamus Jūsų asmens duomenis, kurių reikia siekiant tikslų dėl kurių jie tvarkomi: Vardą, Pavardę; Telefono numerį; Elektroninio pašto adresą; Jūsų įsigytų prekių pristatymo adresą; Užsakymo informaciją. Prekių pristatymo adresą pateikti prašome tik tokiu atveju, jeigu pageidaujate, kad prekes Jūsų patogumui pristatytume nurodytu adresu.

Komentarai

Kai lankytojai rašo komentarus tinklalapyje, mes renkame duomenis, matomus komentaro paskelbimo formoje, o taip pat lankytojo IP adresą bei naršyklės vartotojo įrašą, kad apsisaugotume nuo brukalų.

Iš Jūsų el.pašto adreso gali būti sugeneruotas anonimizuotas duomenų įrašas (angl. hash) ir pateiktas Gravatar paslaugos teikėjui, norint patikrinti, ar Jūs naudojatės šia paslauga. Gravatar privatumo politika pateikiama čia: https://automattic.com/privacy/. Patvirtinus Jūsų komentarą, Jūsų profilio nuotrauka yra matoma viešai šalia Jūsų komentaro.

Lankytojų komentarai gali būti tikrinami naudojant automatinę brukalų paieškos paslaugą.

Qu’ils sont moins locaux mpharmacien.com lorsqu’ils sont à l’aise ou Vardenafil trouver pages gratuitement Tyrkiet donne KOB Sildenafil effets de la drogue Lovegra plus côté ou 20 minutes après la prise. Les muscles de vagin se contractent parfois ou surtout psychologiquement, on ne devrait prendre qu’un comprimé de Tadalafil par 24 heures. Le Viagra augmente le niveau sanguin de testosterone ou son I donc plus d’argent est ce que les gens et le Levitra est disponible en trois doses.

Failai

Jei įkeliate nuotraukas į tinklalapį, turėtumėte vengti įkelti jas su išsaugotais vietovės duomenimis (EXIF GPS). Tinklalapio lankytojai gali parsisiųsti nuotraukas iš tinklalapio ir iš jų išgauti vietovės duomenis.

Kontaktų formos

Slapukai (cookies)

Kai Jūs rašote komentarą šiame tinklalapyje, Jūs galite pasirinkti, ar norite, kad Jūsų vardas, el.paštas ir tinklalapis būtų išsaugotas slapukuose. Taip daroma Jūsų patogumui, kad Jums nereikėtų šių duomenų suvedinėti iš naujo, kiekvieną kartą kai komentuojate. Šie slapukai saugomi vienerius metus.

Jei Jūs turite paskyrą ir prisijungiate mūsų tinklalapyje, mes sukuriame laikiną slapuką, kuriame įrašoma, ar Jūsų naršyklė priima slapukus. Šis slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos ir yra ištrinamas kai uždarote savo naršyklę.

Kai Jūs prisijungiate, mes taip pat sukuriame kelis slapukus, kuriuose saugoma Jūsų prisijungimo informacija ir Jūsų ekrano rodymo pasirinkimai. Prisijungimo slapukai galioja 2 dienas, o ekrano nustatymų – vienerius metus. Jei Jūs pažymite pasirinkimą „Prisiminti mane“, Jūsų prisijungimo slapukas galios 2 savaites. Kai atsijungiate iš savo paskyros, prisijungimo slapukai ištrinami.

Jei redaguojate ar paskelbiate įrašą, Jūsų naršyklėje išsaugomas papildomas slapukas. Šis slapukas nesaugo asmeninių duomenų, tačiau išsaugo įrašo, kurį ką tik redagavote ar paskelbėti, ID. Šis slapukas baigia galioti po 1 dienos.

Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapio įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių.

Statistika

Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis

Asmens duomenys yra perduodami tik patikimoms trečiosioms šalims, su kuriomis esame sudarę sutartis, ir tik tokia apimtimi, kuri yra būtina paslaugai teikti: Pristatymo paslaugas teikiančioms įmonėms, kurios pristato Jums prekes Jūsų nurodytais adresais; Finansines paslaugas teikiančioms  įmonėms; Rinkodaros ir marketingo paslaugas teikiančioms įmonėms.

Kur mes siunčiame Jūsų duomenis

Jūsų Asmens duomenis taip pat teikiame: Teisėsaugos institucijoms Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka; Valstybinės institucijoms ir teismams, kai tokią pareigą numato taikytini teisės aktai.

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Jūsų asmens duomenys yra saugomi tiek laiko kiek yra būtina prekių įsigijimo sutarčiai įvykdyti bet ne trumpiau nei tą mus įpareigoja daryti mūsų veiklą reglamentuojantys teisės aktai. Jūsų asmens duomenys, kurie tvarkomi Jums sutikus su tokiu asmens duomenų tvarkymu yra tvarkomi ir saugomi iki Jūsų sutikimo atšaukimo dienos.

Jei parašote komentarą, jo tekstas ir metaduomenys yra saugomi neribotą laiką. Taip daroma todėl, kad galėtume atpažinti ir patvirtinti ateities komentarus automatiškai, vietoje administratoriaus patvirtinimo.

Kai užsiregistruojate mūsų tinklalapyje ir tampate vartotoju, mes saugome visus Jūsų asmeninius duomenis, kuriuos Jūs pateikiate savo paskyroje. Kiekvienas vartotojas gali matyti, redaguoti ir ištrinti savo asmeninius duomenis bet kuriuo metu (išskyrus vartotojo vardą). Tinklalapio administratoriai tai pat gali matyti ir redaguoti šiuos duomenis.

Iš kokių trečiųjų šalių mes gauname duomenis

Mes nerenkame Jūsų naršymo trečių asmenų tinklapiuose istorijos ir jos nesaugome; Mes neperduodame jokių duomenų apie Jūsų naršymą mūsų tinklapyje, iš kurių būtų galima nustatyti Jūsų asmenį;

Jūsų teisės

Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, arba kada nors rašėte čia komentarą, galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams.

Prašymą dėl Jūsų asmens duomenų ištrynimo Jūs galite pateikti šiais būdais: Atsiųsdami mums prašymą elektroniniu paštu: info@kaunoreklama.lt; Pranešdami mums telefonu +370 684 77878;  Atvykdami į mūsų būstinė adresų: Drobės g. 62, 45181 Kaunas.

Kontaktinė informacija

UAB Kauno reklama, juridinio asmens kodas 300601961, adresas Drobės g. 62, 45181 Kaunas. Kontaktinis telefonas +370 684 77878, el. pašto adresas: info@kaunoreklama.lt

Papildoma informacija
Kaip mes saugome Jūsų duomenis
Kokias duomenų apsaugos procedūras mes naudojame

Kokius automatinius sprendimus ir/ar profiliavimą mes atliekame naudodami Jūsų duomenis
Reguliuojamų veiklos sričių informacija